Hallo, ik ben Charlotte

Eigenaar/Oprichter, Leefstijlcoach en Beweegconsulent

Ik ben HBO-Leefstijlcoach en Beweegconsulent. Daarnaast geef ik wandeltraining en ben ik tevens gespecialiseerd in briskwalking.

In mijn praktijk help ik je, door middel van coaching en counseling op het gebied van leefstijl, beweging en vitaliteit het beste uit jezelf te halen en je zo gelukkiger en vitaler te laten voelen.

Samen met jou lopen we de weg naar jou doelen. Het kan gaan om gewichtsbeheersing, maar ook omgaan met stress, leefstijlverbetering of je gelukkiger en vitaler voelen kunnen doelen zijn.

Beweging is slechts één van de vele (belangrijke) onderdelen van leefstijlcoaching. Zelf heb ik veel affiniteit met beweging/sporten. Ook vind ik dat het vele gezondheidsvoordelen heeft, voor je lijf, maar ook zeker voor je brein.  Beweging hoeft niet altijd intensief sporten te betekenen. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in het laagdrempelig bewegen. Als uitgangspunt gebruik ik de beweegrichtlijnen opgesteld door de Gezondheidsraad. Het belangrijkste vind ik echter het plezier in bewegen en het toepassen van beweging in ieders eigen leven met bijbehorende mogelijkheden en beperkingen.